Rustig aan en mooi weer - Reisverslag uit Innsbruck, Oostenrijk van John en Joke Gier - WaarBenJij.nu Rustig aan en mooi weer - Reisverslag uit Innsbruck, Oostenrijk van John en Joke Gier - WaarBenJij.nu

Rustig aan en mooi weer

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg John en Joke

28 Augustus 2008 | Oostenrijk, Innsbruck

We zijn zondag vertrokkrn, uitgezwaaid door kinderen en kleinkinderen. De eerste etappe voerde tot 100 km boven Franfurt.Camping had iets van vergane glorie, maar het sanitair was wel kraakhelder. De volgende morgen om 10.00 uur vertrek na verse broodjes.Via Autobahn naar een camping tussen Neurenberg en Munchen. Camping was gezellig en bewolking maakt plaats voor zon en aangename temperatuur. Dinsdagochtend om 9.00uur vertrek naar het plaatsje Vols bij Inasbruck. We komen aan bij een naturisten vereniging waar plek is. Wij zijn de enige kampeerders. Het is verder een afgesloten terrein voor dagrecreatie, waar mensen eten, drinken, zonnen, een spelletje doen, of in het grote zwembad zijn.
In de avond is iedereen vertrokken en zijn we alleen, hetgeen heerlijk rustig is.
Gisteren, woensdag, zijn we eerst gaan hardlopen en daarna hebben we de hele dag lekker lui in de zon gezeten. Ik ben vandaag alleen naar Insbruck. Joke wil lekker lui bij de caravan blijven en ik wil toch wel wat van Insbruck zien. Morgenochtend gsan we weer hardlopen, we doen boodschappen, tanken benzine en genieten verder van rust en zon.
Zaterdag vertrekken we weer en we hebben een camping in de buurt van Trento in gedachten, maar dat vertel ik de vogende keer.

Iedereen de hartelijke groeten van
Joke en John.

• 28 Augustus 2008 - 10:01

Ed Van Den Bergen:

Allein an die Campingplatze? Einige kilometers weiter und Sie sind schon in Rome. Ich hoffe wir bekommen auch einige Sonne. Das nächste wochenende sind die lebende Standbeilde (ha, ha, dat schreif man nicht so) Aber was macht es. Ich bin sehr kreatief mit wörter. Die bilder sind in Arnheim.vrgred

• 28 Augustus 2008 - 20:52

Jane Hamstra:

Wat leuk het uitzwaaien van familie.Nu op naar Rome.Enig om jullie te gaan volgen op de web site! Super, nu al foto's!Toch wel na het hardlopen een paar baantjes getrokken in het prive bad?
    Wat een luxe!
    Goede zorgeloze reis van Ronald en Jane

• 29 Augustus 2008 - 10:53

Pauline:

Erg leuk jullie te volgen met foto's en al. Hier alles goed. Iedereen blij met thuiskomst Van Waasdijk vandaag. Brand maar een kaarsje hier en daar.

• 03 September 2008 - 08:05

Simone, Fleur, Koen:

Hallo opa en oma,

Met ons gaat alles heel erg goed. We zijn alleen een beetje verkouden. Afgelopen weekend was het hier erg mooi weer en hebben we lekker geschommeld en buiten gespeeld. Simone heeft nieuwe schoenen en daar is ze zeer trots op. Koen is nog steeds heel ondeugend en Fleurtje kan tot 10 tellen! Jammer dat oma niet op het terras zat op de foto. Opa was zeker zijn beurs vergeten!!
    Wij wensen jullie heel veel plezier op jullie verdere reis en missen jullie wel een beetje.
    Ook nog een dikke knuffel van papa en mama.

Groetjes van Simone, Fleur en Koen

• 04 September 2008 - 11:02

Manita :

Geniet van jullie rust voordat de reis gaat beginnen. Heel veel plezier en doe voorzichtig! kus