Echt italiaans weer
Door: John de Gier
Blijf op de hoogte en volg John en Joke
04 September 2008 | Italië, Bologna
Dus files! We komen aan op een rustige camping, die in de bergen ligt. We hebben de eerste dagen tochten gemaakt. We zijn de eerste dag langs twee mooie meren gewandeld en de volgende dag hebben we een archeologische wandeling gemaakt. Dinsdag zijn we met de bus naar Trento gereden en hebben we het mooie oude centrum bezichtigd.
Gisteren zijn we vertrokken naar Bologna. We zijn uit nostalgisch oogpunt langs het Gardemeer gereden, omdat we daar plm. veertig jaar gelden een paar maal zijn geweest. We hebben nog wel iets herkend, maar de omgeving als zodanig trekt ons in het geheel niet meer.
We zijn in de middag op de camping aangekomen. Er zijn veel nedrlanders, want er is een ACSI groepsreis van caravans en campers.
het is inmiddels erg warm 36 graden en de enigen, die hun best doen zijn de muggen.
De avond is echter heerlijk.
Van morgen heb ik wat boodschappen gedaan en terwijl ik even weg was hebben ze mijn linker buitenspiegel voor de caravan gestole. Goed blijven opletten dus!
Foto' s krijg ik niet op de site. Wellicht de volgende keer. Iedereen de hartelijke groeten en wij gaan vanmiddag heerlijk aan het zwembad liggen. We gaan morgen naar Bologna en zaterdag gaan we verder naar Florence.
04 September 2008 - 12:34
Ed Van Den Bergen:
Hallo beiden,
Dat heb je hè. ontwikkelingslanden hebben nog steeds behoefte aan spiegeltjes en zilverpapier.
Ik wist wel dat Italianen ijdel zijn, maar om daarvoor nou een spiegel te jatten. Het blijven een beetje kruimelmafiosie. Ik hoop dat het daarbij blijft.
Arriverdecie(?) of ciaou(?)ciao -
04 September 2008 - 15:23
Jane Hamstra:
Hai Joke/John, leuk weer een bericht!Nou ja zeg, je spiegel meenemen!Geen idee of die daar makkelijk te koop is?? Wij hebben in Nederland veel caravandealers maar in Italy??
Wel leuk wij hadden v.d.zomer dezelfde conclusie aan het gardameer.Leuk naar Florence, mooie stad!Kijken uit naar de foto's.Echter.......die van jullie bij het zwembad.....laat maar.De regen klettert hier n.l.tegen de ramen!Hi,hi.Hele goede reis verder en genieten!Groet Ronald en Jane -
07 September 2008 - 12:16
Appie:
Dag levensgenieters,
Leuk om jullie verhalen te lezen alhoewel dat spiegeltje wat minder geinig was. Zal wel een Roemeense schone achter zitten. Jullie denken toch wel aan het zwaar regenachtige Den Haag als jullie met je gebruinde lijven bij dat zwembad liggen hè? Ok jongens, wij houden hier de Torbeckelaan wel in de gaten als jullie maar opletten dat het landschap daar niet wegloopt. groeten Ab -
10 September 2008 - 11:37
Leni Knoester:
Hoi vakantiegangers. Jullie zijn in ,,ons,, wintersport gebied geweest. Wij zitten altijd in Levico.(11 jaar ) Vlak bij die 2 mooie meren. En Trento is dan ons zaterdag uitstapje. Wij zeggen ieder jaar, hier gaan we van de zomer eens een keer naar toe. Was het leuk??? En mooi? dat is nog belangrijker . Fijne dag nog